ABSP: les transformacions de l’estat

El dilluns 4 de març l’Institut va participar al setè congrés de l’associació belga francòfona de ciència política (ABSP). Aquest congrés es celebrava a la ciutat valona de Mons, al campus de la Universitat Catòlica de Lovaina, i estava dedicat a les transformacions de l’Estat. En aquesta ocasió vam participar a les sessions organitzades pels politòlegs Vicent Laborderie (UCL) i Sean Muller (Universitat de Berna)  que van titular “Les fédéralismes centrifugues et defaillants” on es va parlar del cas espanyol, entre d’altres. L’aportació de l’Institut es va centrar en la recerca sobre el funcionament de les relacions bilaterals dins del marc de les relacions intergovernamentals a l’Estat autonòmic.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s