Simposi Deil S. Wright

El 17 de març vam participar al simposi Deil S. Wright dins del marc de la conferència americana d’administració pública (ASPA) que es celebrava a Atlanta (EUA). El simposi d’enguany estava dedicat a les relacions intergovernamentals i és titulava Evidence-Based Intergovernmental Management: Knowledge at Work. L’Institut hi va presentar una recerca sobre les comissions bilaterals mitjançant la base de dades pròpia sobre aquest tipus de negociacions entre comunitats autònomes i Govern central. Al simposi també hi van participar investigadors d’altres centres de recerca en matèria d’autogovern com ara Stelio Mangiameli i Paolo Colasante de l’Istituto di Studi sui Sistemi Regionali Federali e sulle Autonomie “Massimo Severo Giannini”, Naim Kapucu  del Center for public and nonprofit management o el professor John Kincaid del Lafayette College.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s