De quin marge disposa la Generalitat per fer polítiques en matèria de comerç interior?

El dimecres 29 de març vam celebrar el seminari sobre l’estudi del marge de què disposa la Generalitat per establir polítiques de comerç interior. El seminari va comptar amb una presentació dels autors de l’estudi, Helena Mora i Gerard Martín, i amb la subdirectora general de comerç Sra. Montserrat Gallardo. Els autors van detallar el contingut i conclusions de l’estudi (disponible en línia) fent èmfasi en l’escàs marge competencial de que disposa la Generalitat per a establir polítiques pròpies en aquesta matèria. Aquesta és competència exclusiva de la Generalitat, però el marge és molt reduït si es té en compte la legislació estatal, l’europea, i la jurisprudència del TC. La Sra. Gallardo va aprofitar per esbossar les característiques del Projecte de llei de comerç, serveis i fires que en alguns aspectes hauria d’ampliar la capacitat de la Generalitat en aquest àmbit.

A l’apartat multimèdia de la nostra pàgina hi podreu trobar l’enregistrament de la sessió completa: http://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/desenvolupament_autogovern/institut-destudis-autogovern/agenda-seminaris-i-conferencies/multimedia/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s