Calendari de seminaris 2017

El passat 18 de gener vam inaugurar el calendari d’activitats del 2017 amb una taula rodona titulada “Crisi econòmica, estabilitat pressupostària i polítiques sanitàries d’austeritat: quins n’han estat els efectes?”, que va comptar amb la presència dels professors Manuel Carrasco Durán de la Universitat de Sevilla i Unai Martín Roncero de la Universitat del País Basc. En aquest enllaç podeu veure els vídeos de la taula rodona sencera.

El calendari d’enguany, que encara és obert a l’organització de noves activitats, continuarà amb cinc activitats més centrades en els temes d’autogovern, dret, federalisme i comportament electoral. Trobareu els enllaços corresponents a les activitats programades fins al mes de juliol en aquesta llista:

El vot dual a Espanya: canvis i tendències. 8 de febrer de 2017, amb el professor Pedro Riera (Universitat Carlos III) i la investigadora Aina Gallego (IBEI).

Measuring self-government: Regional Authority Index. 15 de març de 2017, amb l’investigador holandès Arjan Schakel, de la Universitat de Maastricht, i el catedràtic Ferran Requejo, de la Universitat Pompeu Fabra.

Estudi del marge de què disposa la Generalitat de Catalunya per establir polítiques públiques en comerç interior. 29 de març de 2017, amb Gerard Martín, cap de l’Àrea d’Assessorament sobre l’Organització Territorial i Helena Mora, responsable d’Estudis i Iniciatives Autonòmiques.

On a Successful Road to ‘More Federalism’? The Impact of the Federalism Reform of 2006 on the German Länder. 25 de maig de 2017, amb els investigadors Dominic Heinz i Iris Reus, de la Universitat de Bamberg.

Constitutionalizing the right to secede? 14 de juny de 2017, amb el professor David Haljan, de la Universitat de Leuven, i el professor Josep Costa, de la Universitat Pompeu Fabra.

Montenegro i les secessions democràtiques. 5 de juliol de 2017, amb el professor Aleksandar Pavkovic de la Universitat de Macquire, i la professora Jule Goikoetxea, de la Universitat del País Basc.

Us recordem que les activitats són obertes al públic, i les inscripcions es poden fer a través dels enllaços disponibles a la pàgina d’informació de cada seminari o trucant al telèfon 93 342 98 28.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s