El Blog, una nova eina de l’Institut

Detall façana Baixada del carrer Baixada Sant Miquel
Façana del Palau Centelles a la baixada de Sant Miquel

El mes de juny de l’any 2005 l’Institut d’Estudis de l’Autogovern (IEA) va posar en marxa una eina de comunicació anomenada Butlletí d’Estudis Autonòmics (BEA). Amb aquesta newsletter, de publicació periòdica, l’Institut acosta, de forma senzilla i ràpida, informació sobre les seves activitats: jornades i seminaris, beques, publicacions, informes, etc. També s’hi incorporen informacions relacionades amb l’autonomia i el federalisme: la legislació de les CC AA, la jurisprudència constitucional en matèria autonòmica, documents institucionals d’interès, llibres publicats fora de l’Institut o seminaris organitzats per altres institucions (vegeu el darrer número).

Amb el Blog de l’Institut que esteu llegint inaugurem una eina complementària del Butlletí. L’objectiu és millorar la nostra presència a la xarxa, i el blog ens permet publicar de manera més sovintejada les informacions que ja es recollien al BEA. Igualment, continuarem publicant i enviant el BEA en el mateix format de newsletter, serà una relació d’enllaços a les informacions que publicarem en aquest espai.

Aquest blog, pretén fer-nos més accessibles al públic. En les properes setmanes el compaginarem amb una presència més destacada a les xarxes mitjançant el Twitter.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s